E TWİNNİNG ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALAN ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ

Okulumuz öğretmenleri, Avrupa ve Türkiye'deki okulların birbiriyle bağlantı kurabilmesi ve proje ortaklıkları yapabilmeleri amacıyla oluşturulan "eTwinning Projesi" kapsamında, e-Twinning Quality Label-Ulusal Kalite Etiketi'yle ödüllendirildi.

15.08.2022 316

Öğretmenlerimiz Elif SÖNMEZ, Ayşe Gül YILDIZ ve Bengünur SAKA'ya , müdür yardımcımız Leyla ERDOĞAN'a okulumuza kazandırdıkları e-Twinning Quality Label-Ulusal Kalite Etiketleri için teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmenleri tarafından yürütülen projelere desteklerini esirgemeyen okul müdürü Gülden ARIMAN'a teşekkür ederiz.

15-08-202215-08-202215-08-202215-08-2022