Etwinng Projelerimiz

13.06.2021 176

Doğayı , çevreyi, canlıların önemini anlayan, değer veren, duyarlı davranışlar sergileyen, doğru ve yaşantısal eğitimlerle iyi alışkanlıklar kazanıp doğadaki ritme ve döngüye ait bilgi ve deneyimler ile doğaya yönelik zeka gelişimini arttırmayı amaçlayan cocuklarin hem geleceklerini hem de örnek davranışlar sergileyerek bulunduğu çevreyi teşvik etmesi ve böylece çevresel sorumluluklarının farkında olan bir topluma dönüşturmeyi amaçlayan "Minikologlarla Doğanın Dili" etwinng projesi okulumuz Arılar sınıfı tarafından uygulandı.Proje kapsamında çocuklar ağaç kostümü hazırlanıp drama çalışması, geri dönüşüm konusu detayla incelenip bu konuda çöp poşeti, rafya, kullanılan cd, kullanılmış fon kartonu gibi materyaller ile çocuklar kendi tasarladıkları kostümleri hazırlama, kendi bitkilerinin bakımlarını üstlenme böylece doğayı okuldada yaşama,atık malzemelerden okulun bahçesine kedi evi hazırlayıp yanına bıraktıkları mama ve su ile sokak hayvanlarının da yanında olmuşlardır.

13-06-202113-06-202113-06-2021