eTwinning Okul Etiketi 2023-2024 Döneminde Merkez Anaokulunun Oldu

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  2023-2024  eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürüttüğümüz  başarılı eTwinning projeleri ile daha önce aldığımız Avrupa  Kalite Etiketleri sonrası şimdi de  eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

e-Twinning ; Okulumuz, eTwinning girişimi ile yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle eTwinning faaliyetlerine katılan ve projeler yürüten   ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak e twinning okulu olmayı hak etti.

05.06.2023 191

eTwinning Okulları, kendi topluluklarında öncü ve itici güçler olarak, genellikle okulun gelişimi için daha fazla fırsat arayan Avrupa düzeyinde tanınan liderlerdir.

eTwinning Okulları, ortak liderlik taahhüdünde bulunmuşlardır.

eTwinning Okulları; işbirliğine, paylaşmaya ve ekip çalışmasına güçlü bir bağlılık sergilerler.

eTwinning Okullarındaki öğrenciler, değişimin temsilcileridir.

eTwinning Okulları, diğer okullar için model teşkil ederler.

eTwinning Okulları, kapsayıcı ve yenilikçi öğrenme kurumlarıdır.

05-06-202305-06-202305-06-2023