SEVİMLİ BULUTLAR SINIFI

Sevimli Bulutlar Sınıfı  Duyu Bütünleme Projesi

13.06.2021 175

3-11 yaş arası duyusal işlem bozukluğu olan öğrencilerle yürütülecek olan projemiz "oyun temelli eğitim modeli" ile öğrencilerin derse aktif katılımı sağlamak, okul korkusunu en aza indirmek, öğrencilerimizle kaynaştırma ve sosyal kabulün sağlanması için derslerin oyun yöntemiyle işlenmesini sağlamak için, duyusal aktiviteleri uzaktan eğitim çerçevesinde uygulamak ve duyu bütünlemeyi tanımaya yönelik kaynakları (kitap,makale,dergi,video,sosyal medya platformları) takip ederek duyu bütünleme alanında uzman kişileri davet ederek eğitim buluşmaları düzenleyerek mesleki gelişim sağlamaktır. Mesleki gelişimimizi sağlayarak ulaşacağımız somut sonuçları kendi okullarımızda uygulamak ve yaygınlaştırma faaliyetlerinde bulunarak çevre okullarımız, ilçe ve ildeki diğer okullarla paylaşmayı hedeflemekteyiz.