UZAKTAN EĞİTİN VELİ DEĞERLENDİRME FORMU

23.02.2021 166

Okul rehberlik servisimiz ve okul idaremiz iş birliği ile velilerimize uzaktan eğitim değerlendirme formu anketi uygulanmıştır, Anketimize 36 velimiz katılmış ve sonuçlar değerlendirilmiştir.Velilerimiz En çok sırası ile bilgisayar, cep telefonu ve tablet araçları ile uzaktan eğitime katıldıklarını ifade etmişler ve canlı derslere velilerimizin çoğunlukla  katıldığı saptanmıştır.Katılamayan velilerimizin de çoğunluk olarak internet ve sistem yetersizliği il katılamadıkları görülmüştür.Bunun yanında velilerimiz çocukların küçük olmalarına rağmen okul ve öğretmenlerin desteği ile canlı ders sürecine uyum sağladıklarını ve süreçten memnun kaldıklarını ifade etmişlerler.Anketimize katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.